Audio vystúpenia

Pre prezentáciu cieľov Združenia pre ochranu rodiny sme nadviazali spoluprácu so Slobodným vysielačom, kde sme sa na pozvanie pána Norberta Lichtnera zúčastnili priamej konfrontácie na vtedy úplne neznámu a na Slovensku začínajúcu problematiku juvenilnej justície. Na danú tému boli realizované tri relácie:

• 30.08.2013

Juvenilná justícia. Hostia: Martin Chlebek, Ing. Jozef Dupkala, Patrik Sojka  a   Lucie  Boddington

>    12.09.2013

JUVENILNÁ JUSTÍCIA - Ako na nich? Hostia: Ing.Jozef Dupkala, Patrik Sojka, Oľga Pietruchová a Martin Chlebek.

• 04.10.2013

Juvenilná justícia Hostia: Jozef Dupkala, Iva Vranská Rojková            a Lucia Boddington.

Na tému blížiaceho sa referenda o rodine bola realizovaná relácia:

• 29.01.2015

Referendum o ochrane rodiny. Hostia: Anton Chromík, Jozef Dupkala a Martin Chlebek.

zdroj uvedených relácii pochádza z archívu |nfoVojna.