HORÚCE NOVINKY

Tu si nájdete najnovšie publikované informácie Združenia pre ochranu rodiny na našich stránkach.   Každá  novinka je zobrazená i na príslušnej podstránke nášho webu.

ZHROMAŽDENIE  Obnova rodiny - Vzkriesenie národa,  ŽILINA  5. júl 2021, sviatok sv. Cyrila a Metoda

Hollywoodska hviezda Joan Collins šla ako 26-ročná na potrat: Chladné priznanie, prečo to spravila

Reakcia Združenia pre ochranu rodiny na uvedený článok:

Vyberám citáty uvedenej herečky:

• tvrdí, že to nikdy neoľutovala,
  • bola by to vražda mojej kariéry,
  • bolo by to vtedy zle, keby som si to nechala. Zničilo by mi to život,

Je neuveriteľne cynické až obludné vyjadrenie tejto hollywoodskej "superhviezdy"! Jej logika života i teraz, po toľkých rokoch je asi takáto: zavraždiť kariéru nemožno! Bezbranného človeka ÁNO!!!  Kariéra v ponímaní tejto dámy je viac ako život a hovorí o nej ako o niečom živom, ale vo vyjadrení : bolo by to vtedy zle, keby som si to nechala. Zničilo by mi to život,  sa dokonca dvakrát vyjadruje o počatom živote v tretej, ale neživej osobe, teda ako o veci.

Je mi tejto ženy úprimne ľúto, keď sa navyše priznala, že svoj vzťah ukončila už pred svadbou!  Ako veriaci kresťan si uvedomujem koľko zatvrdnutosti musí byť v jej srdci, keď to neoľutovala a   na druhej strane si uvedomujem, ako sa bude na jej život a tento konkrétny čin pozerať Boh, keď  jej duša predstúpi pred neodvolateľný Boží súd! Kiež by jej dal Milostivý Boh oľutovať tento čin  (vraždu) aspoň v hodinu jej smrti!

Líderka potratových aktivistiek v Argentíne zomrela počas potratu

Ak si niekto myslí, že Boh sa nechá vysmievať, nech sa mu rúha ďalej (por Zjv 22:11)

zdroj: https://www.hlavnespravy.sk/liderka-potratovych-aktivistiek-v-argentine-zomrela-pocas-potratu/2505670

Nové biblické príbehy pre deti i rodičov a viac ďalších príbehov nájdeš na

podstránke Podobenstvá

Zhromaždenie Združenia pre ochranu rodiny, Žilina 5. apríl 2021

Vzhľadom na pandémiu koronavírusu volilo Združenie pre ochranu rodiny opätovnú možnosť online "zhromaždenia" , aby sme naplnili zámery konať pravidelné  zhromaždenia na Veľkonočný pondelok.

Zároveň želáme všetkým priaznivcom a divákom požehnaný zbytok Veľkonočnej oktávy 2021.

Zhromaždenie Združenia pre ochranu rodiny, Žilina 26. december 2020

Vzhľadom na pandémiu koronavírusu volilo Združenie pre ochranu rodiny možnosť online "zhromaždenia" prostredníctvom kombinácie video záberov  zo Žiliny  roku 2018 a aktuálnych video príhovorov za Združenie pre ochranu rodiny, aby sme naplnili zámery konať pravidelné koncoročné zhromaždenia 26. decembra.

Zároveň želáme všetkým priaznivcom a divákom požehnaný zbytok Vianoc 2020 a Nový rok 2021.

Rodičia a deti

Ako novinku sme v spolupráci s podpredsedom Združenia pre ochranu rodiny Mgr., PaedDr. Mariánom Feledim pripravili súbor videí na tému Rodičia a deti ako biblický pohľad na rodinu, výchovu detí, vzťahy medzi rodičmi a deťmi ako i deťmi a rodičmi.

Celý projekt bude postupne umiestnený na stránke  VÝCHOVA

Rodičia a deti 4. časť

Rodičia a deti 3. časť

Rodičia a deti 2. časť                                                                   Rodičia a deti 1. časť

Podľa nových zákonov, ktoré má dnes schváliť parlament,  budú   pedofili väznení doživotne.

Otvorený list Hane Fábryovej                                           Žilina 12. marec 2020

"Neviete, že komu sa dávate za otrokov a poslúchate ho, ste otrokmi toho, koho poslúchate  : či hriechu na smrť, alebo poslušnosti pre spravodlivosť?"   (Rim 6:16)

Gender na Slovensku? - už v praxi!                                Žilina  11. marec 2020

To, čo naše združenie ohlasovalo už od roku 2010 a každoročne verejne ohlasuje,         je realitou!   Veď čo je najľahšou korisťou pre diabolské zámery? Zničiť čistotu nevinných   detí a tak postupne zvnútra rozvrátiť rodinu! Ak už toto rodičia nepochopia, niet pre nich žiadnej výhovorky, keď sa to bude týkať ich vlastných detí, žiaľ...

zdroj : https://vimeo.com/325408122

Zneužívanie detí v nemeckých škôlkach                          Žilina 25. február 2020

Ako sa dá pedofília skryť za "nevinné hry" s deťmi.  Veľmi zaujímavý dokument svedčiaci o     bezmocnosti rodičov a prokuratúry v Nemecku.  Kam až smeruje zneužívanie ideológií!? Totálna devastácia detí a rodiny v "priamom prenose". Chceme toto aj na Slovensku?

zdroj: Jiné médium CZ - demoarchiv

Mikulášsky darček pre deti (i dospelých)

brožúrka SEDEM MODLITEBNÝCH ZASTAVENÍ

Vyučovanie detí a mládeže k praktickej modlitbe v zmysle biblických zásad.                           "Cez deň ťa chválim sedemkrát pre tvoje spravodlivé rozsudky." (Ž 119:164)

Ak si želáš knižku v pdf. formáte napíš nám na mail združenia  (zdruzenieor@gmail.com), obratom Ti ju zašleme.

Príspevok je uverejnený aj na podstránke VÝCHOVA

Aliance pro rodinu

Zkušenost dětí vyrůstajících v homosexuálních párech.

v ČR prebieha boj za/proti zavedeniu novely Občianskeho zákonníka, kde sa má pod manželstvo vtesnať všetko, teda aj dvaja muži ci dve ženy. Nestačí už registrované partnerstvo, ale k šťastiu vraj chýba manželstvo. Kampaň sa vedie pod heslom: Manželství pro všechny...  Na druhej strane barikády stojí Aliance pro rodinu, ktorá bojuje za to, aby bolo manželstvo ústavným zákonom zadefinované ako zväzok muža a ženy. Táto Aliancia pripravila pár pekných videí na obranu tradičného manželstva.  Kiež by si ich pozrel každý, kto obhajuje lásku dvoch ľudí rovnakého pohlavia..

Silvana de Mari

Nikdo nepřichází na svět jako homosexuál. Neexistuje žádný vědecký údaj na podporu genetické nebo biologické přitažlivosti k individuu stejného pohlaví

P. Rudolf SCHIKORA C.Ss.R , VÝCHOVA DÍTĚTE

Ku klenotom pre kresťanskú výchovu mladého človeka patrí aj neveľké dielko uvedeného autora z r. 1947 s názvom VÝCHOVA DÍTĚTE, ktoré vám ponúkame na stránke VÝCHOVA.

MUDr. Michelle CRETELLA,  predsedníčka amerického kolégia pediatrov,

Ako demaskovať transrodové šialenstvo...

V.F.Bazarnyj o oddělené výuce na školách

toto staršie videjko je jasným príkladom zdravého rozumu vo výchove mládeže, kiež je     motiváciou pre všetkých genderovo orientovaných vzorom a poučením.

zdroj: YOU TUBE: zdroj: YOU TUBE: https://www.youtube.com/watch?v=vBQJO3_ssA0

Skutečné příběhy rodin v Norsku - Real Family Stories in Norway

O praktikách nórskeho Barnevarnet-u  lož či pravda?