HORÚCE NOVINKY

Tu si nájdete najnovšie publikované informácie Združenia pre ochranu rodiny na našich stránkach.   Každá  novinka je zobrazená i na príslušnej podstránke nášho webu.

Rodičia a deti

Ako novinku sme v spolupráci s podpredsedom Združenia pre ochranu rodiny Mgr., PaedDr. Mariánom Feledim pripravili súbor videí na tému Rodičia a deti ako biblický pohľad na rodinu, výchovu detí, vzťahy medzi rodičmi a deťmi ako i deťmi a rodičmi.

Celý projekt bude postupne umiestnený na stránke  VÝCHOVA

Rodičia a deti 4. časť

Rodičia a deti 3. časť

Rodičia a deti 2. časť                                                                   Rodičia a deti 1. časť

Podľa nových zákonov, ktoré má dnes schváliť parlament,  budú   pedofili väznení doživotne.

Otvorený list Hane Fábryovej                                           Žilina 12. marec 2020

"Neviete, že komu sa dávate za otrokov a poslúchate ho, ste otrokmi toho, koho poslúchate: či hriechu na smrť, alebo poslušnosti pre spravodlivosť?"   (Rim 6:16)

Gender na Slovensku? - už v praxi!                                Žilina  11. marec 2020

To, čo naše združenie ohlasovalo už od roku 2010 a každoročne verejne ohlasuje,         je realitou!   Veď čo je najľahšou korisťou pre diabolské zámery? Zničiť čistotu nevinných   detí a tak postupne zvnútra rozvrátiť rodinu! Ak už toto rodičia nepochopia, niet pre nich žiadnej výhovorky, keď sa to bude týkať ich vlastných detí, žiaľ...

zdroj : https://vimeo.com/325408122

Zneužívanie detí v nemeckých škôlkach                          Žilina 25. február 2020

Ako sa dá pedofília skryť za "nevinné hry" s deťmi.  Veľmi zaujímavý dokument svedčiaci o     bezmocnosti rodičov a prokuratúry v Nemecku.  Kam až smeruje zneužívanie ideológií!? Totálna devastácia detí a rodiny v "priamom prenose". Chceme toto aj na Slovensku?

zdroj: Jiné médium CZ - demoarchiv

Mikulášsky darček pre deti (i dospelých)

brožúrka SEDEM MODLITEBNÝCH ZASTAVENÍ

Vyučovanie detí a mládeže k praktickej modlitbe v zmysle biblických zásad.                           "Cez deň ťa chválim sedemkrát pre tvoje spravodlivé rozsudky." (Ž 119:164)

Ak si želáš knižku v pdf. formáte napíš nám na mail združenia                                  (zdruzenieor@gmail.com), obratom Ti ju zašleme.

Príspevok je uverejnený aj na podstránke VÝCHOVA

Aliance pro rodinu

Zkušenost dětí vyrůstajících v homosexuálních párech.

v ČR prebieha boj za/proti zavedeniu novely Občianskeho zákonníka, kde sa má pod manželstvo vtesnať všetko, teda aj dvaja muži ci dve ženy. Nestačí už registrované partnerstvo, ale k šťastiu vraj chýba manželstvo. Kampaň sa vedie pod heslom: Manželství pro všechny...  Na druhej strane barikády stojí Aliance pro rodinu, ktorá bojuje za to, aby bolo manželstvo ústavným zákonom zadefinované ako zväzok muža a ženy. Táto Aliancia pripravila pár pekných videí na obranu tradičného manželstva.  Kiež by si ich pozrel každý, kto obhajuje lásku dvoch ľudí rovnakého pohlavia..

Silvana de Mari

Nikdo nepřichází na svět jako homosexuál. Neexistuje žádný vědecký údaj na podporu genetické nebo biologické přitažlivosti k individuu stejného pohlaví

P. Rudolf SCHIKORA C.Ss.R , VÝCHOVA DÍTĚTE

Ku klenotom pre kresťanskú výchovu mladého človeka patrí aj neveľké dielko uvedeného autora z r. 1947 s názvom VÝCHOVA DÍTĚTE, ktoré vám ponúkame na stránke VÝCHOVA.

MUDr. Michelle CRETELLA,  predsedníčka amerického kolégia pediatrov,

Ako demaskovať transrodové šialenstvo...

V.F.Bazarnyj o oddělené výuce na školách

toto staršie videjko je jasným príkladom zdravého rozumu vo výchove mládeže, kiež je     motiváciou pre všetkých genderovo orientovaných vzorom a poučením.

zdroj: YOU TUBE: zdroj: YOU TUBE: https://www.youtube.com/watch?v=vBQJO3_ssA0

Skutečné příběhy rodin v Norsku - Real Family Stories in Norway

O praktikách nórskeho Barnevarnet-u  lož či pravda?